Een herkenbare situatie als het gaat om servicekosten men boekt vaak een fiks bedrag in zonder vaak de klant de vraag te stellen of het helemaal klopt. Daarin herkennen de mensen van servicekosten-re zich in bovenstaande titel en krantenartikel .Immers vaak worden er grote bedragen door de accountant gecontroleerd zonder de vraag te stellen of dit bedrag eigenlijk wel helemaal correct. Immers een accountant kan deze vraag zeker niet beantwoorden omdat het buiten zijn vakgebied valt, zoals in het artikel staat te lezen zegt ook ruim 76% van de ondernemers dat de accountants hun specifieke branche niet goed kent.

Men zou het MKB helpen, vooral omdat dit een groep is dat vaak heeft te maken met het specifieke onderwerp als servicekosten. Denk alleen maar eens aan al die winkeliers die winkelruimte huren in grote winkelcentra.

Dus accountant wees proactief en laat uw klant deze kostenpost checken.

Accountant is niet proactief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *