Mooi dat je met slimmer en zuiniger beheer je servicekosten kunt verlagen. De kern van de afrekening servicekosten blijft natuurlijk wel dat de ontvanger deze weet te beoordelen. Natuurlijk onderschrijven wij het artikel geheel. Door zuiniger beheer ga je de servicekosten verlagen. Daar valt geen spelt tussen te krijgen maar dat is volgens ons niet echt de kern van de zaak. Immers zuinig beheer zit in het gedrag van de huurder en hangt sterkt af van bijvoorbeeld de weersomstandigheden. De kern van de afrekening servicekosten zit in hierin dat alle posten juist zijn geboekt. Dat alle m2 goed zijn doorberekent en dat alles binnen een pand juist is verdeeld bijvoorbeeld. Of is de service op peil en betaald men ook voor niet afgenomen diensten.

Maar het blijft een mooi streven dat door slimmer beheer er zuiniger met de kosten wordt omgegaan naast een goede eindafrekening.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *