Interessante uitspraak voor VVE’s. Het bewijst dat servicekosten een serieus onderwerp is die je lang kan achtervolgen. Daarom houd ook bij zakelijke situaties de vinger op de pols en laat u bijstaan door experts. Voor kantoren en winkelpanden geldt nog een andere regeling omdat huurders natuurlijk geen eigenaar zijn van het pand. Maar wat als de verhuurder nooit de kosten betaald voor een pand waarin de huurder gebruik maakt van alle voorzieningen. Om te beginnen met gas, water en licht. Deze kunnen dan bij wanprestatie van verhuurder uiteindelijk worden verhaald op huurder omdat die deze ook heeft afgenomen. Maar als huurder vervolgens ook weigert te betalen kan er een situatie ontstaan dat de rechter uitspraken doet zoals geldt voor een eigenaar binnen een VvE.

Dus wees ervan overtuigd dat al uw vooruitbetaalde kosten ook daadwerkelijk bij de leveranciers terecht komen.

VvE kan appartement verkopen bij achterstand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *