Wanneer vandaag buiten de thermometer omhoog vliegt en iedereen aan vakantie denkt, moet u werken. Dat is op zich natuurlijk niet erg maar gebeurd dat ook in aangename temperaturen? Bij hoge temperaturen buiten moet u van uw verhuurder kunnen verwachten dat de klimaatinstallaties als de airco, topkoeling of ander zg. climate installaties op orde zijn en nu hun werk doen. Met andere woorden het moet nu werken en niet als de warmte voorbij is.

Helaas blijkt in de praktijk dat deze machines soms gebrekkig functioneren omdat ze vaak erg slecht worden onderhouden. Immers zo vaak gebruik je ze nu ook weer niet. Nog erger wordt het wanneer de eigenaar helemaal geen service contracten heeft afgesloten of zelfs niet meer in staat is om deze contracten te betalen terwijl u wel braaf uw voorschotten servicekosten betaald. Of dat ze, de aan u lang beloofde vervangingen van de klimaatinstallaties nog steeds niet zijn vervangen.

U kunt dan als huurder in een rare spagaat terecht komen waarvan wij hopen dat het u niet treft. Maar feit blijft wel dat u dit altijd weer tegen komt wanneer de eindafrekening servicekosten op tafel komt.

Laat u dan bijstaan door onze servicekosten experts die de effecten van slecht werkende installaties op de servicekosten voor u kunnen bepalen en dat u het u niet overkomt.

Een aangenaam binnenklimaat gewenst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *