Op dit moment staat het no cure no pay systeem voor advocaten volop in de belangstelling. Wat voor de advocatuur verboden was hanteert servicekosten-re al een hele tijd. Waarom wij dit systeem aan onze klanten aanbieden is heel simpel. Zien wij mogelijkheden om te besparen dan gaan we voor onze opdrachtgevers aan de slag. Komen we goede en correcte eindafrekeningen serrvicekosten tegen dan zijn we ook zo fair om u hier een compliment voor te geven.

Het principe no cure no pay is ons een extra stimulans om ons best te doen de bezuiniging inzichtelijk te maken. Als dit aan de orde is verdienen wij , samen met u , geld aan uw opdracht. Wat wij daarmee bedoelen is heel simpel want als u verdient verdienen wij ook.

Een ander voordeel van het principe no cure no pay is dat wij in alle rust de afrekening servicekosten tegen het licht kunnen houden, immers dit werk is speurwerk. Want achter iedere cijfer en letter staat een verhaal waarvoor je de tijd moet nemen. En met een uren factuur systeem krijg je onrust voor beide partijen die toch belang hebben bij een goed en onderbouwd resultaat.

Daarom advocaten veel succes met de proef van no cure no pay.

No cure no pay in de advocatuur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *