Onlangs werd er in het blad Quote vermeld dat de grote Amerikaanse software gigant bekend om zijn geavanceerde systemen , vergeten is zijn huurcontract is op te zeggen.Geen beste zaak met een geschatte schade van € 1,5 miljoen per jaar en dat misschien wel voor 5 a 10 jaar. Stel je voor dat het uw bedrijf zal gebeuren,het zal waarschijnlijk een bedrijf al Oracle niet de kop kosten maar hoe is het in dit geval bij u ?

Zoals iedereen weet geldt in de wereld van vastgoed dat als je huurt dat contract = contract en dat is keurig vastgelegd in de standaard huurcontracten die zijn opgesteld door de Raad Onroerende Zaken. Je komt bij het laten verlopen van het opzegtermijn daar niet meer onderuit en weg zijn je plannen om bv. te verhuizen of om je bedrijf te beëindigen.

De mensen van Servicekosten RE zullen altijd wanneer zij bij u de jaarlijkse servicekosten tegen het licht houden, om voor u te zien of deze juist en transparant zijn opgesteld, de huurcontracten meenemen in hun analyse. Daardoor snijdt het mes aan 2 kanten, een extra cheque of alle contracten in orde zijn en of er goed is afgerekend. Daarom wees verstandig en neem contact op met de kosten Servicekosten RE en laat u dit nooit overkomen zoals Oracle is gebeurd.

Of maak gebruik van de geheel gratis tool contractreminder en u vergeet nooit meer om actie te nemen want dat doet de contractreminder voor u.
En lees ook eens de blog: Het huurcontract is het belangrijkste contract

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *