Aan het begin van een nieuwe periode waarin de servicekosten worden afgerekend komt dit bericht vaak in de krant. Een probleem dat nog steeds leeft en zal voortduren zolang de servicekosten niet inzichtelijk worden gemaakt, naast dat het een vak is om deze kosten voortdurend te kunnen analyseren. Want ook de wet- en regelgevend veranderen voortdurend waardoor de winkelier en huurders van kantoren en woningen vaak niet op de hoogte zijn evenals de verhuurder. Trouwens als iedereen denkt dat het de kleine winkeliers betreft heeft het mis, ook grote ketens en grote huurders krijgen te maken met dit onderwerp en kunnen kosten besparen.

Dus voorkom vragen en hoge kosten en schakel een expert in .

 

Servicekosten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *