Servicekosten vaak ondoorzichtig
25 februari 2016
Laat alles zien

Klagen over servicekosten loont in 30 procent van de gevallen

Dat klagen helpt blijkt uit onderzoek van Buurtfacts op basis van de uitspraken van de Huurcommissie die door Chris Bakker en RTL Nieuws zijn verzameld.

Wie zijn huur of servicekosten te hoog vindt en in een woning woont die onder de sociale huurgrens van 710 euro per maand valt, kan naar de Huurcommissie stappen om de kosten te verlagen. Het is een aanzienlijk groot percentage dat zijn gelijk krijgt. Voor maar liefst 30% van de huurders betekent het dat de servicekosten niet goed zijn berekent.

Betekent dat dan dat de servicekosten zo slecht worden uitgerekend of dat kennis van deze materie ontbreekt. Dit is ons niet helemaal duidelijk geworden in deze uitzending. Maar gezien het percentage schuilt er wel een waarheid in en klagen over je servicekosten loont.

/Klagen over huurprijs en servicekosten loont.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *