Bemiddeling verhuurder - huurder

De servicekostenafrekening leidt nagenoeg altijd tot vragen van uw huurder(s). U als verhuurder bent als geen ander bekend met de inhoud van de afrekening. Dit gaat niet op voor uw huurder(s). Zij moeten het doen met een overzicht met letters en cijfers.

Vooral als de door huurders betaalde voorschotten van de servicekosten ontoereikend zijn voor de eindafrekening en huurders hierdoor dienen bij te betalen, komen huurders met vragen. De kans bestaat dan, dat er een lange discussie tussen u als verhuurder en uw huurders ontstaat. Hierdoor kan uw relatie met uw huurders negatief worden beïnvloed of in ieder geval op de proef worden gesteld.

Servicekosten-RE is van mening, dat dit niet nodig is. Wij nemen graag uw overleg met uw huurders over de eindafrekening van de servicekosten van u over om zo als onafhankelijke partij in gesprek te gaan met uw huurders en de afrekening toe te lichten. Dit zullen we op een zo transparant, helder en integer mogelijke wijze voor uw doen. Uw huurders hebben hier tenslotte ook recht op!

Transparant, helder en integer.